Passafleur bloemenwinkel & Fleurop Cadeaushop 
Al ruim 30 jaar uw vertrouwde bloemenwinkel!

Over ons 

Wat maakt Passafleur anders dan andere bloemisten in Waddinxveen vraagt u zich af? 

Dat zijn de drie V’s.  

Verser, Voordeliger en Verrassender 

Als een van de weinige bloemisten in de regio Waddinxveen koop ik zelf in op de veiling in Rijnsburg. Zo schakel ik de groothandel uit, waardoor ik voordeliger kan zijn. Voor zes uur ’s morgens keur ik zelf de door de kwekers aangevoerde bloemen. De bloemen die ik vervolgens op de veilingklok koop, staan vaak al voor twaalf uur in de winkel. Dat is nog eerder dan groothandels de bloemen binnenkrijgen. Zo zijn de bloemen altijd verser. Daarnaast maak ik als vakbloemist de drie V’s compleet. Met mijn creativiteit probeer ik u elke dag weer te verrassen.

Historie

Werken met bloemen en planten zit in de familie genen. Naast mij ouders zijn er ook verschillende ooms, tantes en inmiddels ook alweer neefjes die bloemen/ planten kweken, in- en exporteren en verkopen. Mijn ouders hebben in 1989 de bloemenwinkel op de Passage in Waddinxveen overgenomen. Zelf ben ik vanaf 1998 werkzaam in de winkel van mijn ouders. In 2015 moest de winkel verhuizen aangezien de Passage gesloten werd in verband met de komst van een nieuw winkelcentrum in Waddinxveen. Samen hebben we er toen voor gekozen om te verhuizen naar het Koningin Wilhelminaplein waar de winkel sindsdien gevestigd is. In 2016 heb ik de winkel overgenomen van mijn ouders. Met de geboorte van mijn dochter in 2015 en mijn zoon in 2018 staat wellicht de derde generatie al klaar.

Met mijn motto “voor ieder budget een mooi boeket” kunt u al vanaf 9.95 een mooie bos bloemen kopen.  U kunt bij mij in de winkel terecht voor exclusief bloemwerk voor speciale gelegenheden maar ook voor fleurige met zorg samengestelde boeketten voor verjaardagen, geboorten of om een zieke op te vrolijken. Ook zijn alle bloemen die in de winkel staan los verkrijgbaar.

Ik hoop u snel te zien in de winkel!

 Gerard van  der Lubbe

 


 

 


 

 

 

 


 

 
E-mailen
Bellen