Passafleur bloemenwinkel & Fleurop Cadeaushop 
Al ruim 30 jaar uw vertrouwde bloemenwinkel!
Klik hier om direct bloemen te bestellen en door ons te laten bezorgen in Boskoop


Vanuit onze winkel in Waddinxveen bezorgen wij uw bloemen in Boskoop!

Bent u opzoek naar een bloemist die bloemen bezorgd in Boskoop? Passafleur bezorgt u boeket bloemen in Boskoop. Laat vandaag nog bloemetje bezorgen, want voor 14 uur besteld = vandaag bezorgd. Passafleur bezorgd bloemen in Boskoop en is al ruim 30 jaar uw vertrouwde Fleurop bloemist voor de bezorging van boeketten en bloemen in Waddinxveen. Laat uw bloemen, boeketten en planten door ons bezorgen in Boskoop en omstreken.

In de regio Waddinxveen, Zevenhuizen, Moerkapelle en Boskoop hebben we een speciale eigen bezorgservice. Buiten deze regio bezorgen we onze veiling verse bloemen in samenwerking met Fleurop. Op die manier garanderen we onze klanten dichtbij en verder weg een perfecte bezorgservice.


Boeket bezorgen in Boskoop
Wij bieden een ruime keuze aan boeketten en bloemen die wij voor u bezorgen in Boskoop. Bestel via onze webshop snel en gemakkelijk één van onze boeketten en laat deze bezorgen in Boskoop. Is de ontvanger niet thuis tijdens de bezorging van het boeket bloemen in Boskoop. Dan wordt de bestelling bij een van de buren afgegeven en krijgt de ontvanger een briefje in de brievenbus. Mochten de buren niet thuis zijn, dan zal de bloemist het later op de dag nogmaals proberen.

Passafleur | Bloemenwinkel in Waddinxveen

Laat een mooi boeket bezorgen door Passafleur. Wij zijn geen online bedrijf maar vanuit onze winkel die is gevestigd op het Koningin Wilhelminaplein 49 in Waddinxveen bezorgen wij uw bestelde bloemen in Boskoop en omstreken. Dagelijks hebben wij veiling verse bloemen in de winkel staan. Hiervan maken wij voor u een mooi boeket die wij zelf bezorgen in Zevenhuizen en omgeving.

 
E-mailen
Bellen