Passafleur bloemenwinkel & Fleurop Cadeaushop 
Al ruim 30 jaar uw vertrouwde bloemenwinkel!


Welkom  

Corona update 3 maart 2021 

Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het weer mogelijk om bij ons in de winkel (op afspraak) binnen te komen shoppen! Wij zijn erg blij dat de winkel weer open kan. Door de corona maatregelen is het wel nodig dat u van tevoren een afspraak maakt als u langs wilt komen. De afspraak kunt u maken door even te bellen of een Whatsapp te sturen naar 0182-615151. Wij werken in tijdvakken van 10 minuten. Als u langer langs wilt komen kan dat ook, geef dit dan even aan als u een afspraak maakt, dan plannen wij een dubbel tijdslot. Draag bij binnenkomst een mondkapje. Wij hopen u snel te zien!

De komende zaterdagen staan wij ook weer buiten met de bloemenkraam op het Koningin Wilhelminaplein van 9.00 tot 16.00 uur. Uiteraard bent u van harte welkom om in onze buitenkraam langs te komen.

Wij blijven ook bezorgen! Bestel uw boeket via de button boven aan deze pagina,  stuur een whatsapp bericht of bel ons even op 0182-615151.

Wij bezorgen in heel Waddinxveen, Zevenhuizen en Moerkapelle! Ook in de rest van Nederland bezorgen wij uw bloemwerk in samenwerking met de fleurop.  • Afb bezorgen homepage
  • afb rouwstuk homepage
  • afb verse bloemen homepage
  • afb voor ieder budget homepage

 Passafleur 

Uw bloemist in Waddinxveen! U kunt bij ons terecht voor bloemen, planten, boeketten en cadeau artikelen (vazen, potten, doos Merci, geboorteknuffel (Nijntje), knuffelberen, witte wijn, rode wijn, Prosecco, enz.). Maar ook voor bloem-, plant- en rouwarrangementen.

U vindt bij ons moderne boeketten, eenvoudig boeketten, losse bloemen, bloemstukken, plukboeketten en rouwarangementen.  Ook kunt u bij ons bloemen bestellen. In de regio Waddinxveen, Zevenhuizen, Moerkapelle en Boskoop hebben we een speciale eigen bezorgservice. Buiten deze regio bezorgen we onze veiling verse bloemen in samenwerking met Fleurop. Op die manier garanderen we onze klanten dichtbij en verder weg een perfecte bezorgservice. 

Komt u er niet uit of heeft u andere vragen? Belt u ons gerust en wij helpen u graag verder, of leuker nog, loopt u eens binnen in onze geheel vernieuwde winkel op het Koningin Wilhelminaplein 49 en laat u inspireren door wat Passafleur u te bieden heeft. *  De bloemen komen elke dag vers van de veiling

*   Bezorging in heel Nederland

*  Maandag t/m vrijdag voor 14.00 uur (zaterdag voor 12.00 uur)              besteld? Zelfde dag nog bezorgd! 

* Mogelijkheid om wereldwijd te laten bezorgen (hierover graag      telefonisch contact opnemen)

  

Een impressie van onze winkel

Ruime keuze uit verschillende  boeketten --- alle bloemen zijn ook los verkrijgbaar  

 seizoensbloemen --- aparte boeketten --- moderne boeketten --- plukboeketten 

groene planten --- binnenplanten --- buitenplanten ---

 

 

 

Bloemen laten bezorgen is Waddinxveen, Zevenhuizen, Moerkapelle en Boskoop? Bel of mail ons en wij regelen het voor u. 

Ook in de rest van Nederland bezorgen wij in samenwerking 

met de Fleurop. 

 

 

 Aangesloten bij de Fleurop

Wij zijn als zelfstandige bloemenspeciaalzaak in Waddinxveen aangesloten bij Fleurop, al sinds 1921 een symbool voor kwaliteit. Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten, zodat u verzekerd bent van extra kwaliteit en service. Dankzij het Fleurop-netwerk kunt u bovendien 24 uur per dag bloemen met een persoonlijke boodschap overbrengen naar iemand waar ook ter wereld.  


 

Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   Gesloten
di-vr  dinsdag-vrijdag:   09:00-18:00
za  zaterdag:   09:00-17:00
zo  zondag:   Gesloten


 

 
E-mailen
Bellen