Passafleur bloemenwinkel & Fleurop Cadeaushop 
Al ruim 30 jaar uw vertrouwde bloemenwinkel!


Welkom  

Corona update 2  februari 2021  

Helaas zal de winkel nog gesloten blijven tot 3 maart 2021. Wel hopen wij dat iedereen, ondanks deze strenge lockdown, het thuis gezellig kan maken. Daarom kan u de komende weken wel gewoon bij ons uw bloemen, planten en boeketten bestellen. Vanaf woensdag 10 februari 2021 is het ook mogelijk uw bestelling op afspraak bij onze winkel af te halen. Uiteraard kunnen wij het ook voor u bezorgen.

Bestel via de button boven aan deze pagina,  stuur een whatsapp bericht of bel ons even op 0182-615151.

Wij bezorgen in heel Waddinxveen, Zevenhuizen en Moerkapelle! Ook in de rest van Nederland bezorgen wij uw bloemwerk in samenwerking met de fleurop.

Komende weken staan wij op zaterdag met een kraam op het Koningin Wilhelminaplein van 9.00 uur tot 16.00 uur. Kijk voor de data hieronder:

Zaterdag 6 februari 2021 op het Koningin Wilhelminaplein

Zaterdag 13 februari 2021 op het Koningin Wilhelminaplein (helaas vanwege het winterse weer is het niet mogelijk om de bloemen buiten te zetten. Afhalen bij de winkel is wel mogelijk!)

Zaterdag 20 februari 2021 op het Koningin Wilhelminaplein                                  

Zaterdag 27 februari 2021 op het Koningin WilhelminapleinCorona update 14 december 2020

Ook wij zullen helaas vanaf morgen gesloten zijn tot 19 januari 2021. Wel hopen wij dat iedereen, ondanks deze strenge lockdown, het thuis gezellig kan maken met de feestdagen. Daarom kan u de komende weken wel gewoon bij ons uw bloemen, planten, kerststukken en kerstkransen bestellen. Dus als u iemand wil verrassen, op wil vrolijken of zelf iets moois in huis wil bezorgen wij het voor u.

Bestel via de button boven aan deze pagina,  stuur een whatsapp bericht of bel ons even op 0182-615151.

Vanaf morgen tot 19 januari 2021 bezorgen wij GRATIS in heel Waddinxveen! Ook buiten Waddinxveen bezorgen wij uw bloemwerk in samenwerking met de fleurop.

Komende weken staan wij ook een aantal dagen met een kraam buiten van 9.00 uur tot 16.00 uur. Kijk voor de data en locatie hieronder:

Donderdag 24 december 2020 op het Koningin Wilhelminaplein
Donderdag 31 december 2020 op de BEUKENHOF !
Zaterdag 2 januari 2021 op het Koningin Wilhelminaplein
Zaterdag 9 januari 2021 op het Koningin Wilhelminaplein
Zaterdag 16 januari 2021 op het Koningin Wilhelminaplein


  • Afb bezorgen homepage
  • afb rouwstuk homepage
  • afb verse bloemen homepage
  • afb voor ieder budget homepage

 Passafleur 

Uw bloemist in Waddinxveen! U kunt bij ons terecht voor bloemen, planten, boeketten en cadeau artikelen (vazen, potten, doos Merci, geboorteknuffel (Nijntje), knuffelberen, witte wijn, rode wijn, Prosecco, enz.). Maar ook voor bloem-, plant- en rouwarrangementen.

U vindt bij ons moderne boeketten, eenvoudig boeketten, losse bloemen, bloemstukken, plukboeketten en rouwarangementen.  Ook kunt u bij ons bloemen bestellen. In de regio Waddinxveen, Zevenhuizen, Moerkapelle en Boskoop hebben we een speciale eigen bezorgservice. Buiten deze regio bezorgen we onze veiling verse bloemen in samenwerking met Fleurop. Op die manier garanderen we onze klanten dichtbij en verder weg een perfecte bezorgservice. 

Komt u er niet uit of heeft u andere vragen? Belt u ons gerust en wij helpen u graag verder, of leuker nog, loopt u eens binnen in onze geheel vernieuwde winkel op het Koningin Wilhelminaplein 49 en laat u inspireren door wat Passafleur u te bieden heeft. *  De bloemen komen elke dag vers van de veiling

*   Bezorging in heel Nederland

*  Maandag t/m vrijdag voor 14.00 uur (zaterdag voor 12.00 uur)              besteld? Zelfde dag nog bezorgd! 

* Mogelijkheid om wereldwijd te laten bezorgen (hierover graag      telefonisch contact opnemen)

  

Een impressie van onze winkel

Ruime keuze uit verschillende  boeketten --- alle bloemen zijn ook los verkrijgbaar  

 seizoensbloemen --- aparte boeketten --- moderne boeketten --- plukboeketten 

groene planten --- binnenplanten --- buitenplanten ---

 

 

 

Bloemen laten bezorgen is Waddinxveen, Zevenhuizen, Moerkapelle en Boskoop? Bel of mail ons en wij regelen het voor u. 

Ook in de rest van Nederland bezorgen wij in samenwerking 

met de Fleurop. 

 

 

 Aangesloten bij de Fleurop

Wij zijn als zelfstandige bloemenspeciaalzaak in Waddinxveen aangesloten bij Fleurop, al sinds 1921 een symbool voor kwaliteit. Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten, zodat u verzekerd bent van extra kwaliteit en service. Dankzij het Fleurop-netwerk kunt u bovendien 24 uur per dag bloemen met een persoonlijke boodschap overbrengen naar iemand waar ook ter wereld.  


 

Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   Gesloten
di-vr  dinsdag-vrijdag:   09:00-18:00
za  zaterdag:   09:00-17:00
zo  zondag:   Gesloten


 

 
E-mailen
Bellen